جهان بیمار بود و آیینه معصوم!

۱۳۹۵ دی ۷, سه‌شنبه

راز آشپزی


آشپزی کردم در حد سرآشپز پنج ستاره به امام هشتم ... دلم نمیاد بخورمش بس که خوش رنگ و خوش عطره .... عطر گل محمدی باس جلوش لنگ بندازه .
از من به شما نصحیت ، ماهی رو هیچ وقت سرخ نکنین.
 همینجوری بذارین تو ماهی تابه با سیر فراوان به دل خودش بپزه ... با آب خودش ... آب ِ دریا ... ده دقیقه کافیه.
هرچی سبزی خوش رنگ هم دم دست تون بود بهش اضافه کنین.
جعفری، کلم بروکسل، تره فرنگی ... با دست و دلبازی هر آنچه رنگ سبز ِ سرشار از زندگی ست  و هر آنچه قرمز ِ دلربا ست به آن سفید ِ سرشار از امگا 3 - حضرت ماهی - بیفزایید ... بی هیچ تشویشی و حتی دستورالعملی .... خلاقیت به خرج بدین ... درست مثل یه تابلوی آبستره ... رنگ بپاشید ... رنگ ... و باز هم رنگ به آن زمینه ی سفید ِ پر رمز و راز ... خوشامده به ماهی تابه ی شما از اعماق اقیانوس ها .... حضرت ماهی!
 فلفل دلمه ای قرمز از اوجب واجبات است ... ماهی تابتون رو تبدیل به یک اثر هنری می کنه .... و البته اشتها برانگیز.
اضافه کردن ِ قدری شراب سفید به آن آب آمیخته به برش های حضرت ماهی و میگو، می تونه  این انفجار خلاقه رو در انتها تبدیل به یک گام بلند به سوی ملکوت کنه .
 میان من و معشوق، حجاب درد ِ معده بود که به پیمانه ای  طی شد!
از سیاه کاری مطبخ تا اوج ملکوت یک حرکت بیش نیست و آن افزودن ِ پیمانه ای شراب است به قابلمه.
خوروش های خود را ملکوتی کنید با شراب!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر